STUDIO MABELLE 

Studio Mabelle is de plek waar ik mijn werk met jullie wil delen. Mijn hele naam is Celine Mabelle van Raamt. Ik ben geboren in Parijs, vandaar de franse voornamen, en na wat omzwervingen woon ik alweer vele jaren in Den Haag. Dingen maken en daarmee mensen blij maken is het liefste wat ik doe. 

Kaarten en illustraties
In 2014 heb ik voor een project in Jakarta met straatkinderen gewerkt. Ik moest van afval nieuwe produkten ontwikkelen en dit aan de kinderen leren, zodat ze iets leerden maken wat ze konden verkopen. Met de opbrengst worden opleidingen betaald en door dit lerend werken in deze werkplaats, krijgen ze structuur in hun leven die ze goed kunnen gebruiken om verder te komen. Een van de dingen die ik had bedacht was om van oud papier nieuw papier te maken en te gebruiken om onderzetters te maken.
Uiteindelijk vond ik dit zelf zo leuk om te doen dat ik dat in de afgelopen jaren verder heb ontwikkeld tot de kaarten en prints die je nu kunt vinden in mijn webshop. Het leuke is dat ik eindeloos kan doorvariëren met ingredienten, riso opdrukken, maten, eventueel stiksel voor de sier enz.
Naast de wisselende collectie maak ik ook graag persoonlijke kaarten zoals geboorte- of trouwkaarten. Samen komen tot een leuk ontwerp door persoonlijk contact vind ik belangrijk. 

Lampen
Mijn lampen maak ik van hoge kwaliteit pure wolvilt met mijn naaimachine. Dit mooie materiaal leent zich perfect voor lampen: dit warme materiaal zorgt voor warm licht. 
Net als mijn papier kan ik ook eindeloos variëren, maar nu in vorm. En net als met mijn kaarten vind ik het leuk om mensen te helpen met hun specifieke wensen. Mocht je een model lamp leuk vinden, maar wil je hem toch net iets anders: overleg met me voor de mogelijkheden.
 

 

 

 

 

© 2015 - 2024 studiomabelle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel